ЦПТО
|
Напрями
|
Термін навчання, місяців
|
Початок навчання
|
Івано-Франківський ЦПТО
|
Організація діяльності з обслуговування відвідувачів та створення для них комфортних умов
|
1,00
|
Початок навчання в залежності від поданих заяв
|
Виконання робіт на сучасних РРО
|
1,00
|
Робота на РРО (Реєстраторах розрахункових операцій)
|
0,50
|
Ведення обліку на підприємствах торгівлі
|
0,50
|
Дотримання безпечного ведення робіт у торговельних підприємствах
|
0,30
|
Школа фермерства. Основи фермерського господарства
|
0,30
|
Основи психології та взаємовідносин в колективі в умовах воєнного стану
|
0,30
|
Особливості вирощування та догляд за плодовими деревами і ягідними кущами
|
0,30
|
Сучасні технології виготовлення силікатної та керамічної цегли
|
0,30
|
Школа фермерства. Технологія вирощування лісових культур та безпека проведення лісокультурних робіт
|
0,30
|
Школа фермерства. Сучасні технології вирощування овочевих культур
|
0,30
|
Обслуговування котелень на газоподібному паливі
|
0,30
|
Обслуговування котелень на твердому паливі
|
0,30
|
Обслуговування котелень на газоподібному та твердому паливі
|
0,30
|
Основи домедичної допомоги в умовах воєнного стану
|
0,30
|
Використання сучасних інформаційних технологій на підприємстві
|
0,30
|
Ділова етика і культура спілкування в колективі
|
0,30
|
Комунікативно-освітній простір закладів дошкільної освіти: спілкування з дітьми по-новому
|
0,30
|
Комунікативно-освітній простір закладів освіти: спілкування з дітьми по-новому
|
0,30
|
Новітні технології овочівництва в умовах закритого грунту
|
0,30
|
Сучасні технології виробництва ковбасних виробів
|
0,30
|
Сучасні технології прибирання та дезінфекції службових приміщень на території закладів освіти
|
0,30
|
Школа фермерства. Використання сучасних технологій обробітку грунту
|
0,30
|
Школа фермерства. Механізація сільськогосподарського виробництва
|
0,30
|
Школа фермерства. Організація проведення механізованих робіт у сільському господарстві
|
0,30
|
Школа фермерства. Організація проведення механізованих робіт. Основи раціонального використання сільськогосподарських машин
|
0,30
|
Школа фермерства. Основи технічного обслуговування і ремонту сільськогосподарської техніки
|
0,30
|
Школа фермерства. Особливості вирощування зернових та технічних культур
|
0,30
|
Школа фермерства. Сучасна сільськогосподарська техніка: будова, призначення, догляд та умови використання
|
0,30
|
Школа фермерства. Сучасні методи захисту плодового саду від шкідників та хвороб
|
0,30
|
Використання сучасних технологій у цегельному виробництві
|
0,30
|
Особливості організації і виконання робіт у кар’єрах
|
0,30
|
Сучасні методи та форми спілкування з дітьми у закладах освіти
|
0,30
|
Школа фермерства. Особливості догляду та утримання бджіл
|
0,30
|
Школа фермерства. Особливості роботи у плодовому саду у весняний період
|
0,30
|
Школа фермерства. Технологія догляду за лісокультурними рослинами
|
0,30
|
Новітні технології у виробництві овочевих та фруктових консервів
|
0,30
|
Сучасні методи ведення робіт у цегельному виробництві
|
0,30
|
Сучасні технології виготовлення та укладання бетонної суміші
|
0,30
|
Технологічні особливості виготовлення тротуарної плитки
|
0,30
|
Школа фермерства. Сучасні технології вирощування продукції рослинництва
|
0,30
|
Організація харчування дітей у навчальних закладах
|
0,30
|
Полтавський ЦПТО
|
Користувач ПК: офісні технології та Інтернет
|
0,30
|
Комп’ютеризація бухгалтерського обліку (для початківців)
|
0,50
|
Комп’ютеризація бухгалтерського обліку (стандарт)
|
0,30
|
Новітні технології у освітньому процесі
|
0,30
|
Інформаційна гігієна в мережі інтернет. Як вберегтися від маніпуляцій
|
0,30
|
Інструменти дистанційного навчання
|
0,30
|
Power Point — інтерактивний онлайн-курс (поглиблений)
|
0,30
|
Створення презентації в Power Point (базовий курс)
|
0,30
|
Створення та дизайн презентацій
|
0,30
|
Цифрова грамотність як складова професійної компетентності
|
0,30
|
Новітні технології в обробці землі
|
0,30
|
Нові технології на с/г виробництві
|
0,30
|
Організація лісогосподарського виробництва
|
0,30
|
Сучасні технології вирощування грибів
|
0,30
|
Фермерство-школа успішного аграрія
|
0,30
|
Фермерство - школа успішного аграрія (цукровий буряк)
|
0,30
|
Фермерство - школа успішного аграрія (плодові та кісточкові культури, виноград)
|
0,30
|
Фермерство - школа успішного аграрія ( рослинництво: квіти та декоративні культури, овочі закритого та відкритого ґрунту. Плодівництво як галузь рослинництва)
|
0,30
|
Фермерство - школа успішного аграрія ( птахівництво: кури яєчного та м'ясного напрямів)
|
0,30
|
Фермерство-школа успішного аграрія ( розвиток та розмноження декоративних дерев і кущів)
|
0,30
|
Особливості виконання робіт у с/г галузі
|
0,30
|
Технології виконання робіт на елеваторах
|
0,30
|
Особливості роботи підприємств аграрного сектору
|
0,30
|
Особливості обслуговування ліній виробництва напоїв
|
0,30
|
Особливості експлуатації кухонного обладнання
|
0,30
|
Новітні технології пакування кондитерських виробів
|
0,30
|
Переробка плодоовочевої та ягідної продукції
|
0,30
|
Сучасні технології виготовлення борошняних напівфабрикатів з начинкою
|
0,30
|
Організація роботи у хлібопекарській галузі
|
0,30
|
Особливості обслуговування механізмів
|
0,30
|
Обслуговування тракторних двигунів
|
0,30
|
Технічне обслуговування автотракторних двигунів
|
0,30
|
Обслуговування автотракторних двигунів
|
0,30
|
Особливості обслуговування вантажного транспорту
|
0,30
|
Новітні технології дорожніх робіт
|
0,30
|
Технології ремонтно-відновлювальних робіт на дорогах
|
0,30
|
Новітні технології у цукровому виробництві
|
0,30
|
Сучасні методи роботи із знаряддям вилову
|
0,30
|
Новітні технології в цегельному виробництві
|
0,30
|
Особливості слюсарно- ремонтних робіт обладнання цукрового виробництва
|
0,30
|
Особливості виконання підсобних робіт
|
0,30
|
Особливості виготовлення бетонних виробів
|
0,30
|
Загальні технології монтажних робіт
|
0,30
|
Особливості обслуговування котельних установок, які працюють на різних видах палива
|
0,30
|
Особливості обслуговування котельних установок, які працюють на різних видах палива
|
0,30
|
Особливості проведення пайки і монтажу пластикових труб
|
0,30
|
Удосконалення фахових компетентностей слюсаря з обслуговування холодильного обладнання
|
0,30
|
Особливості виконання робіт на устаткуванні підприємств с/г галузі (обробка пшениці)
|
0,30
|
Надання часткової кваліфікації (компетентності) за професією «Слюсар з механоскладальних робіт»
|
2,20
|
Монтаж, технічне обслуговування та ремонт електропроводок і освітлювальних електроустановок та мереж
|
1,40
|
Особливості обслуговування ліній з виготовлення виробів з легких металів (консервні кришки)
|
0,30
|
Особливості видобутку природного каменю
|
0,30
|
Оволодіння навиками роботи на обладнанні підприємств швейної галузі
|
0,30
|
Особливості обробки швейних виробів
|
0,30
|
Надання часткової кваліфікації ( компетентності) за професією «Швачка»
|
2,20
|
Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій швачки
|
0,80
|
Особливості виконання робіт в умовах швейного виробництва
|
0,30
|
Ремонт та обслуговування швейних машин
|
0,30
|
Особливості роботи в санаторно-профілакторному закладі
|
0,30
|
Торгові обчислення і розрахунки
|
0,90
|
Особливості торговельних процесів
|
0,30
|
Автоматизація торговельних процесів: робота на ПРРО та РРО
|
0,50
|
Професійна етика обслуговування споживачів
|
0,30
|
Етика професійного спілкування
|
0,30
|
Удосконалення фахових компетенцій працівників торгівлі
|
0,30
|
Сучасні технології прибирання приміщень та територій
|
0,30
|
Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій продавця продовольчих товарів
|
0,50
|
Школа успішного бізнесу: ФОП від А до Я
|
0,30
|
Цивільний захист у сучасних умовах
|
0,30
|
Особливості використання безпілотного літального апарата в умовах воєнного стану
|
0,25
|
Основи ландшафтного дизайну
|
0,50
|
Соціально-психологічні аспекти роботи з учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни
|
0,3
|
Основи орієнтування та практичної топографії для військових
|
0,3
|
Дніпропетровський ЦПТО
|
Microsoft Excel та Google-таблиці з нуля до PRO
|
1,50
|
|
1,50
|
Керування БПЛА (дроном): теорія і практика
|
0,25
|
Користувач ПК: офісні технології та Інтернет
|
2,10
|
Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe Photoshop
|
0,70
|
Основи розробки вебсайтів
|
3,10
|
Офіс-менеджмент з основами діловодства
|
1,00
|
Робота та програмування верстатів з числовим програмним керуванням. Лазерне різання та 3D друк
|
1,10
|
Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти
|
0,40
|
Створення об'єктів та сцен 3D-графіки
|
2,00
|
Сучасні технології виготовлення кондитерських виробів
|
0,40
|
Теоретичні та практичні аспекти складської діяльності
|
2,50
|
Технологія виготовлення хлібобулочних виробів
|
0,40
|
Цифровізація та комп’ютеризація бухгалтерського обліку
|
2,20
|
Цифровізація та товарознавство в організації та веденні торгівлі
|
1,00
|
Харківський ЦПТО
|
Формування цифрової компетентності працівників медичної сфери
|
0,20
|
Автоматизація офісної діяльності. Рівень І.
|
0,45
|
Автоматизація офісної діяльності. Рівень ІІ.
|
0,45
|
Генеруй бізнес-ідею. Розпочни власний бізнес.
|
0,25
|
Сучасні агротехнології вирощування сільськогосподарських культур в умовах ринкового господарювання
|
0,30
|
|
0,25
|
Особливості роботи з альтернативними видами палива при експлуатації котельних установок
|
0,25
|
Підвищення ефективності роботи котельних установок в сучасних умовах
|
0,25
|
Особливості роботи з альтернативними видами палива при експлуатації котельних установок
|
0,25
|
Приготування страв за технологією су-від
|
0,30
|
Сучасні технології монтажу трубопроводів водопостачання
|
0,30
|
Оздоблення поверхонь керамічною плиткою за допомогою сучасних матеріалів
|
0,30
|
Сучасні методи монтажу гіпсокартонних конструкцій в будівництві
|
0,30
|
Сучасні будівельні технології оздоблювання будівель
|
0,30
|
Монтажник віконних та дверних конструкцій
|
0,40
|
Основи налагодження та програмування токарного обробного центру ЧПК Fanuc 18i TB на обробку деталі
|
0,25
|
Сучасні методи обробки на металорізальних верстатах
|
0,25
|
Спеціальне навчання на право виконання робіт підвищеної небезпеки при експлуатації обладнання котельних установок
|
0,25
|
Удосконалення навичок обслуговування котельних установок
|
0,25
|
Одеський ЦПТО
|
AutoCAD - 2022
|
0,50
|
Бухгалтерія ФОП (фізичних осіб підприємців)
|
0,50
|
Військовий облік на підприємстві: документація та взаємодія
|
0,30
|
Виконання робіт на ПК за програмою користувача
|
0,50
|
Використання 3D моделювання в медичній сфері
|
0,70
|
Використання можливостей комп’ютерної графіки для створення 3D моделей
|
0,70
|
Використання програми «Blender» для створення комп’ютерних ігор (3D графіка)
|
0,50
|
Використання програми 3Ds Max у різних сферах дизайну
|
0,50
|
Використання програми Meshmixer для підготовки моделей до 3D друку
|
0,50
|
Використання редактора векторної графіки «CorelDraw»
|
0,50
|
Використання сучасних систем Autodesk для виробництва на верстатах з програмним керуванням та 3D друку
|
0,50
|
Декоративна штукатурка
|
0,50
|
Держпрограма "Е-робота". Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу.
|
0,30
|
Жіночі стрижки
|
0,50
|
Забезпечення економічної безпеки та розвитку підприємства методами конкурентної розвідки
|
0,30
|
З’єднання пластмасових труб прес-кліщами і зварювальним апаратом
|
0,50
|
Зелений сільський туризм
|
0,50
|
Конструювання швейних виробів
|
0,50
|
Монтажник віконних та дверних конструкцій
|
0,50
|
Обробка деревини ручним електроінструментом
|
0,50
|
Опоряджування поверхонь плитками
|
0,50
|
Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу
|
0,50
|
Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу
|
0,50
|
Правила технічної експлуатації та правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів
|
0,30
|
Психологія управління в ОСББ
|
0,50
|
Ручне аргонодугове зварювання неплавким вольфрамовим електродом
|
0,50
|
Ручне дугове напівавтоматичне зварювання
|
0,50
|
Спеціаліст з монтажу пласких покрівель
|
0,50
|
Страховий бізнес
|
0,50
|
Сучасна теорія та практика харчування дітей в закладах освіти
|
0,30
|
Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності
|
0,50
|
Технологія приготування супів
|
0,40
|
Фарбування волосся
|
0,30
|
Функціональні можливості редактору растрової графіки Adobe Photoshop
|
0,50
|
Чоловічі стрижки
|
0,30
|
Львівський ЦПТО
|
Дотримання безпечних умов праці на лінії з виробництва морозива
|
0,25
|
Технології комп'ютерної обробки інформації
|
|
Сучасні вимоги до організації та ведення робіт у сільськогосподарських підприємствах
|
0,25
|
Нові технології виробництва цегли
|
0,25
|
Застосування новітніх технологій у виробництві цегли
|
0,25
|
Дотримання сучасних вимог при веденні сільськогосподарських та лісокультурних робіт
|
0,25
|
Виконання робіт на сучасних реєстраторах розрахункових операцій
|
0,60
|
Базові основи роботи на реєстраторах розрахункових операцій
|
0,25
|
Агротехнічні заходи підвищення врожайності ягідних культур та технології збереження якості плодів
|
0,25
|
Рівненський ЦПТО
|
Використання інформаційних технологій у професійній діяльності
|
0,30
|
Комп’ютерна грамотність відповідно до Рамки цифрових компетентностей для громадян України
|
0,30
|
Створення додатків в середовищі Unity 3D на С#
|
3,20
|
Тестування програмного забезпечення
|
2,10
|
Організація обліку матеріальних цінностей з використанням комп’ютерних програм
|
0,70
|
Робота з програми комп’ютерної графіки «АutoCAD» та «АrchiCAD»
|
3,20
|
Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла
|
3,20
|
Створення тривимірної графіки у програмі «Autodesk 3ds МАХ»
|
3,20
|
Основи комп’ютерної графіки та web-дизайну
|
2,20
|
Сучасні технології обробки тестової та графічної інформації
|
2,00
|
Основи цифрової фотографії (для початківців)
|
0,40
|
Комп’ютеризований бухгалтерський облік
|
1,10
|
Виконання робіт на сучасних реєстраторах розрахункових операцій
|
0,50
|
Організація торгівлі будівельними, господарчими та електропобутовими товарами
|
2,10
|
Організація та технологія ведення торговельних процесів
|
1,00
|
Організація праці на підприємствах роздрібної торгівлі відповідно до нормативних вимог
|
0,30
|
Сучасні технології у мистецтві карвінгу
|
0,50
|
Сучасна теорія і практика організації харчування дітей в ЗОШ
|
0,50
|
Сучасна теорія та практика обслуговування гостей кафе, бару та ресторану (для барменів, кухарів)
|
1,20
|
Організація обслуговування відпочиваючих в санаторно-оздоровчих комплексах
|
0,70
|
Організація харчування дітей в санаторно-оздоровчих комплексах
|
0,70
|
Організація обслуговування відвідувачів в закладах громадського харчування
|
0,50
|
Організація обслуговування урочистих заходів в закладах ресторанного господарства (для кухарів)
|
0,70
|
Освоєння технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням автоматичних ліній
|
2,10
|
Новітні технології приготування кави та кавових напоїв
|
0,40
|
Сучасні технології приготування борошняних кондитерських виробів
|
1,00
|
Технології виготовлення твердих сирів
|
0,30
|
Впровадження нових технологій переробки, зберігання та консервування плодів та ягід на підприємстві АПК
|
0,50
|
Дотримання вимог охорони праці та гігієни в закладах дитячого харчування
|
0,30
|
Організація харчування в шкільних їдальнях та основи системи ХАССП (НАССР)
|
0,30
|
Вивчення нової техніки і прогресивних технологій вирощування та захисту основних сільськогосподарських культур
|
0,30
|
Технології виробництва основних видів сільськогосподарської продукції в особистих селянських господарствах
|
0,30
|
Сучасні технології підготовки полів та насіння сільськогосподарських культур до посіву. Посів (садіння), догляд та збирання врожаю
|
0,50
|
Нові технології вирощування сільськогосподарських культур з використанням сучасної сільгосптехніки
|
0,30
|
Сучасні технології та комплекс машин для вирощування основних сільськогосподарських культур (для трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва)
|
0,50
|
Технічне обслуговування і ремонт сучасної сільськогосподарської техніки
|
0,50
|
Засоби підвищення врожайності основних сільськогосподарських культур
|
0,30
|
Сучасні вимоги до організації та ведення робіт на підприємствах АПК
|
0,60
|
Технічна експлуатація машин, механізмів та обладнання при видобутку торфу (для механізаторів)
|
1,00
|
Основи овочівництва відкритого та закритого грунту
|
0,50
|
Нові технології обробки качанів кукурудзи
|
0,30
|
Сучасні технології збирання та зберігання кукурудзи на підприємствах АПК
|
0,30
|
Нові технології вирощування овочевих культур родини «Капустяні»
|
0,30
|
Новітні прогресивні технології обробітку посівів цукрового буряка
|
0,50
|
Нові технології вирощування хмелю на підприємствах АПК
|
0,30
|
Сучасні технології вирощування та обробки хмелю органічними речовинами
|
0,50
|
Технологія вирощування, догляду, зберігання та доробки шишок хмелю
|
0,30
|
Організація роботи на зернотоках
|
0,50
|
Технологія заготівлі та зберігання сіна на підприємствах АПК
|
0,30
|
Cучасні технології вирощування розсади та овочевих культур в умовах закритого та відкритого грунту
|
0,50
|
Технології вирощування плодово-ягідних культур та безпека проведення робіт
|
0,50
|
Догляд за садом у весняний період у фермерських господарствах
|
0,30
|
Догляд за бджолами і одержаною від них продукцією
|
0,30
|
Основи бджільництва
|
1,10
|
Розведення та вирощування прісноводної риби
|
0,50
|
Літньо-табірне утримання великої рогатої худоби
|
0,30
|
Новітні технології утримання великої рогатої худоби на підприємствах АПК
|
0,30
|
Вивчення сучасних технологій обробітку цикорію
|
0,30
|
Технологія вирощування біоенергетичних культур
|
0,70
|
Заготівля, збереження та здача в переробку цукросировини
|
0,50
|
Інтенсивні методи ведення тваринництва на підприємствах АПК
|
0,30
|
Догляд за великою рогатою худобою на тваринницьких фермах
|
0,30
|
Вирощування посадкового матеріалу: сіянців, саджанців та догляд за ними
|
0,70
|
Технологічні особливості робіт в лісовому господарстві
|
0,30
|
Посадка лісових культур та догляд за ними
|
0,30
|
Виконання підсобних робіт у сільському господарстві
|
0,50
|
Експлуатація і ремонт сільськогосподарської техніки
|
0,30
|
Заготівля та зберігання грибів та лісових ягід
|
0,30
|
Робітник на лісокультурних (лісогосподарських роботах)
|
1,20
|
Технологія вирощування овочів та безпека проведення робіт у тепличному господарстві
|
0,50
|
Вирощування лісових культур та безпека проведення лісокультурних робіт
|
0,50
|
Сучасні технології вирощування ягідних культур
|
0,30
|
Заготівля молочної сировини у населення
|
0,30
|
Сучасні технології посадки лісових культур та догляд за ними
|
0,30
|
Сезонне технічне обслуговування тракторів та сільськогосподарських машин
|
1,00
|
Сучасні технології підготовки насіння та захисту посівів на підприємствах АПК
|
0,30
|
Шляхи підвищення врожайності сільськогосподарських культур
|
0,50
|
Технології вирощування плодово-ягідних культур та аспекти органічного виробництва їх продукції
|
0,50
|
Технологія утримання та відгодівлі свиней
|
0,50
|
Правила відбору та підготовки корів до машинного доїння
|
0,50
|
Особливості вирощування озимого ріпаку
|
0,30
|
Сучасні підходи до захисту сільськогосподарських культур від шкідників
|
0,30
|
Навчання операторів котелень та машиністів кочегарів з будови та безпечної експлуатації парових та водогрійних котлів в обсязі виробничих інструкцій та інструкцій з охорони праці
|
0,30
|
Сучасні вимоги охорони праці на робочому місці
|
0,30
|
Безпечні методи та прийоми обслуговування котелень
|
0,30
|
Експлуатація сучасних видів великогабаритних транспортних засобів вітчизняного та закордонного виробництва
|
0,50
|
Експлуатація великогабаритного вантажного автотранспорту
|
0,30
|
Основи технології виробництва цегли
|
0,30
|
Сучасні технології виробництва глиняної та пресованої цегли
|
0,50
|
Сучасні технології виробництва глиняної та силікатної цегли
|
0,50
|
Технологія виробництва цегли з випаленої глини
|
0,60
|
Технологія виробництва цегли на сезонному цегельному заводі
|
0,70
|
Облік та збереження цукросировини на цукровому заводі
|
0,30
|
Технологічний контроль та аналіз у цукроварінні
|
5,00
|
Технологічні особливості виготовлення натуральних овочевих консервів на овочепереробних підприємствах
|
0,30
|
Технологічні особливості виконання фасувальних робіт
|
0,50
|
Технологічні особливості виробництва морозива
|
0,30
|
Сучасні технології та устаткування для виготовлення, формування та різання цегли
|
0,50
|
Сучасні технології виготовлення натуральних овочевих консервів
|
0,70
|
Технологічні особливості виробництва керамічної цегли
|
0,50
|
Технології виробництва цегли з випаленої глини та дотримання вимог охорони праці
|
0,50
|
Зернопереробка, виробництво круп і комбікормів
|
0,30
|
Організація праці на робочих місцях на підприємствах з переробки молока
|
0,30
|
Технології переробки риби та рибної продукції
|
1,00
|
Технологічні особливості виготовлення натуральних овочевих консервів на овочепереробних підприємствах
|
0,30
|
Техніка виконання бланшувальних та варильних робіт
|
1,90
|
Технологія обробки легкого одягу
|
3,00
|
Технологія обробки спеціального одягу
|
3,00
|
Технологія приготування напівфабрикатів з пісочного та вафельного тіста, виробництво сухарів та сухого печива
|
0,50
|
Новітні технології виконання мулярних, лицювальних та плиткових робіт
|
0,50
|
Сучасні технології оздоблювальних, лицювально-плиточних робіт
|
2,10
|
Новітні технології виконання мулярних робіт
|
0,50
|
Виконання підсобних робіт у будівельній галузі
|
0,30
|
Сучасні технології монтажу гіпсокартону
|
0,70
|
Монтажник віконних та дверних конструкцій
|
0,40
|
Особливості виконання робіт на сучасних деревообробних верстатах
|
0,50
|
Технологія збирання корпусних меблів
|
0,30
|
Виготовлення виробів з лози
|
0,50
|
Виготовлення арматури з бляхи
|
1,30
|
Ремонт і технічне обслуговування машин та устаткування промислового призначення
|
0,50
|
Технології обробки бурштину
|
2,50
|
Обробка природного каменю
|
0,40
|
Новітні технології швейного виробництва та художнього оздоблення одягу
|
0,30
|
Виготовлення одноразового одягу для хімічного захисту
|
0,30
|
Технологічні особливості пошиття одноразового медичного одягу
|
0,50
|
Технологія виготовлення та оздоблення матеріалів одягового та інтер’єрного призначення на сучасних видах швейного обладнання
|
1,40
|
Технологія виготовлення спецодягу
|
1,50
|
Використання сучасних інноваційних технологій при виготовленні швейних виробів
|
2,00
|
Використання сучасних технологій у швейному виробництві
|
0,30
|
Сучасні технології з косметології, макіяжу, візажу, перукарських послуг для салонів краси
|
2,20
|
Сучасні технології обслуговування клієнтів в салоні краси (манікюрні та педикюрні послуги
|
3,20
|
Сучасні технології обслуговування клієнтів в салоні краси (перукарські послуги)
|
3,20
|
Надання сучасних перукарських послуг
|
3,20
|
Техніка виконання сучасних чоловічих та жіночих стрижок
|
1,70
|
Надання соціальних послуг різним категоріям населення
|
0,50
|
Виконання робіт під час будівництва та ремонту автомобільних доріг
|
0,30
|
Сучасні технології ландшафтного дизайну, благоустрою та озеленення території
|
1,40
|
Підприємець-початківець
|
0,50
|
Порядок подачі електронної звітності та обсяг розрахункових операцій в органи ДПС
|
0,30
|
Соціальні робітники (для Товариства Червоного Хреста)
|
0,50
|
Виконання пакувальних робіт у складських приміщеннях
|
0,50
|
Польська мова (рівень А1-В1)
|
1,00
|
Сучасні технології в озелененні території
|
0,30
|
Розпочни власний бізнес: практичні аспекти діяльності
|
0,50
|
Надання соціальних послуг малозабезпеченим громадянам та людям похилого віку
|
1,40
|
Набуття наскрізних компетенцій, умінь та навичок, необхідних для виконання основних робочих функцій на підприємстві, в установі, організації
|
1,00
|
Організація надання психологічної допомоги у воєнний час
|
0,30
|
Сумський ЦПТО
|
Використання сучасних технологій у професії монтажник санітарно-технічних систем та устаткування
|
0,40
|
Керування БПЛА (дроном): теорія і практика
|
0,25
|
Професійний супровід проектів термомодернізації будинків
|
0,40
|
Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу
|
0,40
|
Підготовка фахівців з проектування та обслуговування сонячних електростанцій (СЕС)
|
0,40
|
Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла
|
3,40
|
Створення додатків в середовищі Unity 3D на C #
|
2,00
|
Генеруй бізнес ідею. Розпочни власний бізнес
|
0,40
|
Створення анімації в середовищі Unity 3D
|
2,60
|
Сучасні технології обробки тестової та графічної інформації
|
240,00
|
3d моделювання в середовищі Fusion 360 та друк на 3d принтері
|
2,60
|
Комп’ютерні технології обробки бухгалтерської документації
|
2,60
|
Розпочни бізнес. Навички самозайнятості молоді (МОП)
|
0,25
|
Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності
|
1,00
|
Створення сучасного персонального інформаційного освітнього простору педагогічного працівника
|
0,70
|
Використання сучасних технологій при виробництві швейних виробів
|
3,20
|
Виконання робіт контролера газового господарства в сучасних умовах
|
1,00
|